tirsdag 24. mai 2016

Kontortid

m.o.m.e.n.t. 
mens mini sover.


Jeg holder på å sette sammen en lånebag med produkter fra Forever Living. 
Har du spørsmål om produktene? Ta gjerne kontakt - jeg har mine personlige favoritter allerede, og tipser deg gjerne om dem. 

- Gina

mandag 23. mai 2016

Sommergarderoben

I dag er det lite som minner om at sommeren nærmer seg - regnet høljer nemlig ned. 
Men jeg prøver å være optimistisk og håper på bedre vær jo nærmere ferien vi kommer. 
Det er iallfall lurt å være forberedt, så jeg har begynt å fylle sommergarderoben til mini.




Det ser ut som om vi får en liten sjømannsinspirert mini i sommer. Jeg syns de har så mye fint til baby på Lindex, og elsker newbieserien på Kappahl. Jeg VET også at han ikke kan gå allerede i sommer, men jeg falt pladask og måtte bare kjøpe de skoene...

- Gina

søndag 22. mai 2016

Brunch

Jeg liker å kose meg litt ekstra i helgene eller når mannen og jeg har fri samtidig. 
Tiden strekker ikke lenger til å lage scones til helgekosen, så jeg har funnet et godt alternativ. 
Nå stekes bagels og serveres sammen med Philadelphia, agurk og jordbær.




- Gina

onsdag 18. mai 2016

Minipavlova

I år bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle ordne i stand noe veldig store greier til 17.mai. Jeg ønsket heller å ha en avslappet grillaften med noen nære venner. Men ettersom jeg er så glad i å styre og ordne på slike dager, endte jeg selvsagt opp med å diske opp med ordentlig dessert. 

Pavlova er jo en slager på 17.mai, men jeg har aldri prøvd meg på det før.
I år derimot, var jeg skikkelig innstilt på at dette skulle jeg lage. 


Jeg endte opp med å lage små minipavlovaer i porsjonsstørrelser (ganske store vel og merke, men porsjon er porsjon, hehe). Superenkelt å lage, og lekkert å se på. 




Minipavlova
5 stk.


4 eggehviter
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
2 ts potetmel

3 dl fløte
1 ts sukker
3 ss vaniljekrem
Bær til pynt

1. Skill eggehviter og eggeplomme, og pisk eggehviten stiv.
Tilsett deretter sukker og pisk litt til.
2. Ha i potetmel og vaniljesukker.
3. Fordel marengsen på et bakepapir i passe store stykker. Bruk ei kremsprøyte. Lag et par runder ekstra i kanten, slik at kremen kan ligge oppi.
4. Stekes på 140 grader i ca. 1 time.
5. Pisk krem av fløte og sukker. Tilsett vaniljekrem.
6. Fordel kremen på avkjølt marengs.
7. Pynt med bær.

 
- Gina

lørdag 14. mai 2016

#Instamoments

De siste ukene har det blitt mye babykos og naturligvis lite blogging. 
Jeg har allikevel vært litt mer aktiv på Instagram - følg meg gjerne @ginadyvik.


1. God venninne dukker opp med yoghurt og bær. 2. Det går med noen gulpekluter i løpet av ei uke. 3. En bitteliten pause mellom bleieskift og mating. 4. Strikkedilla. 5. Nelius fem dager gammel. 6. Babykos på sengekanten. 6. En liten pause til... 7. Enda mer strikkedilla. 8. Moment. 

 
- Gina

tirsdag 10. mai 2016

Is it summer already?

De siste dagene har det vært sommervær her på østlandet, og temperaturene har skutt i været.
Mini og jeg nyter dagene både ute og inne, da de høye temperaturene fort kan bli litt i overkant for den minste.




Det er også deilig at kveldene er lysere og at det begynner å bli lysere på morgenskvisten. Det gjør det litt enkelere å stå opp tidlig med mini og begynne dagen.

Kjærligheten blomstrer.

 
- Gina

mandag 2. mai 2016

Babykos

Ettersom dagene stort sett går til babykos, blir det lite tid til blogging. 
Til tross for at arbeidstiden er 24 timer i døgnet, syv dager i uka, er dette den beste jobben jeg kunne tenke meg. Det er utrolig koselig med baby i hus, og det er så morsomt å bli kjent med den lille. 


Han er en bestemt type, men allikevel verdens snilleste og kosete baby. 
Han vil helst sovne på magen eller armen til pappaen sin eller meg, men når han først sovner, sover han stort sett gjennom hele natta. De timene han er våken, er han virkelig våken og vi pludrer, koser, mater og fjåser. Jeg kunne ikke bedt om en tøffere og koseligere type enn dette. 

- Gina