fredag 22. juli 2016

Navnefestgave

Navnefesten til mini nærmer seg, og jeg har fått noen spørsmål om gaveønsker til minsten utenom penger. Ettersom mini ikke er stor nok til å kunne ytre egne ønsker, har vi satt opp en ønskeliste til ham som vi tenker han vil ha glede av og bruk for i tiden fremover. 

Ettersom mini mest sannsynlig ikke kommer til å huske så mye fra denne dagen, tenker vi at det kan være fint med en litt annerledes ønskeliste slik at det ikke hoper seg opp en hel del "pynt" som han ikke har noen konkrete minner fra. Derav en ønskeliste med både leker, praktiske ting og bøker vi kan fylle inn minner og bilder for ham.
1. Termos fra Blafre/BabyShop. 2. "Baby's first book" fra Design Letters/Minikids. 3. "Hva vil du bli når du blir stor?"fra Minikids. 4. Rangle fra Moulin Routy/Minikids. 6. Lekebiler fra Kids Concept/BabyShop. 7. Mummikopper. 8. Spisebrikke fra OYOY/Keiserns Nye trær/Minikids. 9. Lekeklosser fra Kids Concpt/Ellos. 10. Barnesengetøy 140x100 cm fra Ferm Living/Minikids. 11. Sengekantslange fra Ferm Living/Minikids. 12. Barnehagesekk fra Blafre/Babyshop. 

Av oss skal han blant annet få denne gyngemammuten som jeg falt pladask for tidligere i vår.
Gyngemammut fra Kids Concept/Ellos.  


Håper dette var til hjelp for noen av dere.  

- Gina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar :)
Det setter jeg stor pris på.