fredag 2. januar 2015

Nyttårsbordet

Nyttårsaften ble feiret stille og rolig sammen med et vennepar av oss.
Alle fire lagde mat sammen og vi koste oss ved bordet i flere timer. 


Bordet ble festklart med finserviset, tøyservietter, julekuler, enkle roser og lys i sandkakeformer. 



Kveldens meny:

Forrett: 
Bruchetta med pesto, mozzarella, serranoskinke og ruccola. 

Hovedrett:  
Rådyrfilet med potetbåter, stekt sopp, grønnsaker og peppersaus.

Dessert: 
Panna cotta med bringebærsaus.


Vi hadde en kjempefin avslutning på 2014 og en god start på 2015. Ingenting er som å gå inn i et nytt år sammen med noen av dem som betyr aller mest for meg. 

- Gina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar :)
Det setter jeg stor pris på.